Opbergruimte die overal past

Een kast is een onmisbaar opbergsysteem in huis. Vele soorten en maten zijn verkrijgbaar waardoor de kans groot is dat u de ideale kast vindt. Lukt dit niet, dan heeft interieurspecialist Noordermeer hier de oplossing voor, namelijk een kast op maat gemaakt.

Maatwerk

Een maatwerk kast is een unieke opbergmogelijkheid waarbij u de ruimte optimaal benut.  Er zijn verschillende systemen mogelijk, zoals een vouwdeur, schuifdeur of draaideur. Het is ook mogelijk om kleuren, dessins en materialen te combineren.

Met slimme details en praktische opbergmogelijkheden, maakt u uw eigen passende indeling. Denk hierbij aan diverse hang- en legsystemen, mandjes en laden met slow-demping. Bij een maatwerkkast zijn vorm en functie in balans en bent u verzekerd van kwaliteit.

Noordermeer zorgt voor het opmeten, ontwerp, vervaardigen en plaatsen van uw kast. Voor maatkasten wordt onder andere het merk VTH gebruikt. Kom langs of neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. Kijk op onze facebookpagina voor leuke aanbiedingen of nieuws.

Open kast met zelfsluitende lades

Kast op zolder zonder achterkant die de ruimte tussen de schuine dakranden optimaal benut. De lades zijn zelfsluitend.

Kast met paneel- en spiegelverdeling

De kast hierboven heeft glaspanelen, een spiegelpaneel en bovenverlichting. De hoekopstelling maakt dat de opbergruimte in deze kamer efficient is ingedeeld. 

De kast rechts heeft een glasverdeling met horizontale lijnen en verschillende kleuren. 

De mogelijkheden zijn ruim en divers.

 

 

Kast met glaspaneelverdeling

Standaard

Een standaardkast is in vergelijking met een maatwerkkast prijstechnisch erg voordelig. U heeft de mogelijkheid om uit diverse bestaande producten te kiezen. Er is een ruime keuze uit systemen, materialen en kleuren. Natuurlijk zijn er altijd extra aanvulmogelijkheden mogelijk, zodat uw kast voldoet aan uw wensen.

Standaard kast of maatwerk? Het kan allemaal bij Noordermeer in Noordwijkerhout

Neem contact op