Heerlijk slapen door interieurspecialist Noordermeer

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Wij verkopen kussens, dekbedden, mooi bedtextiel zoals dekbedovertrekken, losse kussenslopen, hoeslakens in verschillende materialen, maten en lengtes. Bij Noordermeer krijgt u een deskundig advies op dit gebied.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact op met interieurspecialist Noordermeer Woning- en Projectinrichting of kijk op onze facebookpagina voor leuke aanbiedingen en nieuws.

 

 

Dekbedden & Hoofdkussens

Een goed dekbed en hoofdkussen wat past bij uw slaaphouding is van groot belang voor een goede nachtrust. Voor maximale warmte en genot gaat er niks boven een donzen of wollen dekbed. Een dekbed met een hoog dons percentage houdt veel warmte vast en is licht van gewicht. Een wollen dekbed is uitermate geschikt voor de opname van vocht. U slaapt op deze manier droog en u heeft geen last meer van klamheid.

Een donzen of wollen dekbed heeft weinig onderhoud nodig. Voor mensen die erg gevoelig zijn voor natuurlijke vullingen of hun dekbed vaak moeten wassen kan een synthetisch dekbed uitkomst bieden. Synthetische dekbedden kunnen praktisch altijd in de wasmachine en ze drogen snel. De keuze van een hoofdkussen is zeker net zo belangrijk. Laat u hierin adviseren, zodat u ontspannen wakker wordt. Het assortiment dekbedden en hoofdkussen bestaat onder andere uit de merken Paradies, Temprakon, Texeler en Silvana.

Bedtextiel

De slaapkamer is een plek om te ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen even los te laten. Het moet een ruimte zijn waarin u zich thuis voelt. De keuze van kleuren en dessins van uw bedtextiel kunnen bepalend zijn voor de sfeer die u creëert. Romantisch, modern, speels of naturel. Door de juiste keuzes geeft u uw slaapkamer net dat speciale gevoel mee. Kom het bedtextiel bij interieurspecialist Noordermeer bekijken van onder andere de merken Damai, Van Dijck en Night Kiss.

Voor een goede nachtrust en uitgerust gevoel naar Noordermeer in Noordwijkerhout

Neem contact op