Bepaal de sfeer in huis door stijlvolle zonwering

Zonwering houdt niet alleen zonlicht en warmte buiten, maar biedt ook privacy. Laat u inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt.

Alle soorten zonweringproducten

Het brede assortiment zonweringproducten bestaat uit vouwgordijnen, paneelgordijnen, (houten) jaloezieën, shutters en (plissé) shades. Stuk voor stuk in prachtige kleuren, materialen en dessins.

Voor een serene ontspannen atmosfeer kiest u voor shades in zachte natuurtinten. Met shutters krijgt uw interieur een moderne uitstraling. Neem contact op met interieurspecialist Noordermeer voor maatwerk en kwaliteit of kijk op onze facebookpagina voor leuke aanbiedingen of nieuws.

luxaflex noordermeer

Luxaflex Inspiration Dealer

Als Luxaflex Inspiration Dealer heeft u bij Noordermeer de keuze uit het totale assortiment van Luxaflex. Naast Luxaflex vindt u onder andere ook merken als B&C, Sunway, Hansa en Velux.

Duette Shades

De foto helemaal boven: zijn rolgordijnen. Rolgordijnen zijn zonwerend, op veel manieren toepasbaar en er zijn meerdere stofsoorten, lichtdoorlatend, doorlatend en verduisterend.

De foto hierboven: laten duette shades zien. Het voordeel van deze zonwering is dat ze kunnen worden gemonteerd op openslaande deuren, op kunststoframen, op dakramen. 

De foto rechts: zijn vouwgordijnen, ook geschikt voor openslaande deuren en erg decoratief. Er is een ruime keuze uit transparant, half-transparant en verduisterende stoffen. Daarnaast kunnen we van elke gordijnstof uit onze collectie, vouwgordijnen laten maken.

Wij geven u een deskundig advies over de vele mogelijkheden om uw wensen te realiseren. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. 

 

Vouwgordijnen

Voor decoratieve en stijlvolle zonwering komt u langs bij Noordermeer in Noordwijkerhout

Neem contact op